Βουγιούκας: «Καταλαβαίνουμε την στεναχώρια του κόσμου, προχωράμε»

Βουγιούκας: «Καταλαβαίνουμε την στεναχώρια του κόσμου, προχωράμε»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Καταλαβαίνουμε την στεναχώρια του κόσμου, προχωράμε»
Ο Ίαν Βουγιούκας συμμερίστηκε την στεναχώρια του κόσμου για τον αποκλεισμό και την άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ματς με τον Προμηθέα , αλλά υπογράμμισε ότι μια νίκη με την Άλμπα (14/11, 21:00) θα βοηθήσει πολύ για να αλλάξει η κατάσταση.

Ο έμπειρος σέντερ στάθηκε και στην ανακοίνωση μεταμέλειας που έβγαλαν οι παίκτες ενώ έκανε αναφορά και στην Άλμπα Βερολίνου.

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Είναι μια νεανική ομάδα, η οποία είναι πέντε χρόνια μαζί. Τρέχουν πολύ καλά τον αιφνιδιασμό, παίζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό και θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε».

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για την ανακοίνωση των παικτών: «Η ανακοίνωση ήταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».