Πονσαρνάου: «Καλάθης και Ράις οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη νίκη»

Ο προπονητής της Βαλένθια έκανε ειδική αναφορά στους Καλάθη και Ράις, αλλά στην άμυνα του Παναθηναϊκού στο τέλος με αποτέλεσμα οι παίκτες του να κάνουν πολλές λάθος πάσες. 

Πονσαρνάου: «Καλάθης και Ράις οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη νίκη»

Ο Χάουμε Πονσαρνάου δήλωσε αρχικά: «Θέλαμε να παίξουμε καλά. Το πλάνο μας πήγε καλά, αλλά δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί. Ειδικά στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε και πήρε μπάλες από δικά μας χαμένα σουτ, ενώ βρήκε σκορ στον αιφνιδιασμό. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Τόμας στο low-post. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βελτιωθήκαμε, παίξαμε πολύ πιο έξυπνα και σκοράραμε πολύ, ειδικά με τον Λόιντ. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη στις πάσες. Στο τέλος, ο Ράις και ο Καλάθης πήραν πρωτοβουλίες και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη».

Όσο για τη δική του ομάδα μετά και την 7η αγωνιστική; «Νομίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. Να παίξουμε πιο δυναμικά και στην επίθεση. Σήμερα βελτιώσαμε την άμυνά μας. Ο Λόιντ έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια και σήμερα ήταν πολύ καλός».