Λάρκιν: «Δεν είμαστε πλέον απλά μία καλή ομάδα!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Λάρκιν: «Δεν είμαστε πλέον απλά μία καλή ομάδα!» (gTV)
Ο παρ' ολίγον MVP του περυσινού Final 4, Σέϊν Λάρκιν, μιλάει στην Euroleague Greece για την αποψινή (21.00) μάχη της Εφές με τον Παναθηναϊκό, καταρρίπτει τον αστικό μύθο που ήθελε τον Αταμάν να είναι δύσκολο στις σχέσεις του με τους ξένους παίκτες και δηλώνει δικαιωμένος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γεννημένος στο Σινσινάτι του Οχάϊο, ο βραχύσωμος point-guard δεν θαμπώθηκε καθόλου από την λάμψη του μπέιζμπολ στο Hall of Fame του οποίου βρίσκεται ήδη ο πατέρας και αφοσιώθηκε στο μπάσκετ, που τον έκανε να αισθάνεται ότι διασκεδάζει περισσότερο.

Στο ΝΒΑ δεν έμεινε πολύ, αν και η επιλογή στο νο18 του draft από τους Χοκς, έδειχνε ότι το ταλέντο του δεν ήταν αμελητέο, κυρίως επειδή το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει ίσως περισσότερο στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Σέϊν Λάρκιν, τον 27χρονο Αμερικανό της Εφές, που μαζί με τον Βασίλιε Μίτσιτς έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό περιφερειακό δίδυμο και έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα τους, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου πέρυσι στην Τουρκία και φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο περυσινό Final 4 της Βιτόρια.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του πολύ αποψινού (21.00) σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο πρώην παίκτης των Σέλτικς, μίλησε στο gTV για την εφετινή νέα έκδοση της Euroleague, την εκτόξευση της Εφές και τη συνεργασία του με τους Μίτσιτς και Αταμάν, ενώ τρόπον τινά προέβλεψε την ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς, τα ξημερώματα στην Βοστώνη. Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.