Εκνευρίστηκε ο Ιτούδης με δημοσιογράφο που αποκάλεσε τον Τζέιμς «χαοτικό» (vid)

Gazzetta team
Εκνευρίστηκε ο Ιτούδης με δημοσιογράφο που αποκάλεσε τον Τζέιμς «χαοτικό» (vid)
Τη δυσαρέσκειά του σε δημοσιογράφο έδειξε ο Δημήτρης Ιτούδης, όταν τού ανέφερε πως ο Μάικ Τζέιμς ήταν «χαοτικός».

Ο Ρώσος δημοσιογράφος δεν μπορούσε να... αποφασίσει αν ο Αμερικανός γκαρντ έκανε λάθη σε κρίσιμες στιγμές ή αν πήρε λάθος αποφάσεις γενικά, κάτι που έφερε το μικρό ξέσπασμα του Έλληνα κόουτς (στο 16:00 του παρακάτω βίντεο).

«Δεν μου αρέσει πώς θέτετε την ερώτηση. Αυτό δεν είναι ερώτηση, αλλά δήλωση. Λέτε ότι ήταν χαοτικός και διαφωνώ με αυτό. Όταν λέτε για καθοριστικές στιγμές, μιλάτς για το τέλος; Γιατί έκανε τρία στην αρχή. 4 μέχρι το ημίχρονο και 0 στο δεύτερο μέρος. Τώρα μου λέτε για τις αποφάσεις του. Αποφασίστε! Δεν είναι ατομικό θέμα, δεν μπορώ να δείξω με το δάχτυλο έναν παίκτη. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όχι από έναν παίκτη μόνο».

Από εκεί και πέρα είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση, δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας και δεν είχαμε την ίδια μαχητικότητα με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Κεμζούρα είπε πως έριξαν τα νούμερά μας, αλλά όταν μας λείπουν κορμιά, όπως του Χάκετ και του Κλάιμπερν δεν είναι εύκολο για μας. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα, εστιάζουμε στα αρνητικά μας σημεία και είχαμε λάθος αντιμετώπιση στον αγώνα. Όλες οι ομάδες έρχονται για να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κοιτάζουν τραυματισμούς κλπ. Δεν μπορούμε να υποτιμάμε κανέναν. Προσπαθώ πάντα να έχω σε εγρήγορση τους παίκτες μου, αλλά κάναμε κακή εμφάνιση και ήμασταν πολύ άστοχοι».

Για τον τραυματισμό του Ουίλ Κλάιμπερν και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αντικαταστάτης δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας. Όλη η ομάδα είναι δίπλα του. Ελπίζουμε όλοι να πάει καλά η επέμβαση και να επιστρέψει δυνατός. Για αντικαταστάτη έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε κάποιον. Δεν μπορώ να σας πω ναι ή όχι».