ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός: Για το... δύσκολο κόντρα στους Πρωταθλητές!

Αντωνία Σπανού
ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός: Για το... δύσκολο κόντρα στους Πρωταθλητές!
Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά θα παλέψει για μια νίκη που θα γίνει η βάση για την συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης για την 5η αγωνιστική της Euroleague και το έργο που έχουν εξ' αρχής είναι δύσκολο (19:00, NS2). Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε την διοργάνωση και ψάχνει τις αλλαγές που θα φέρουν νέα δεδομένα, πριν να είναι πολύ αργά.

Άπαντες θέλουν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο μέσα στο παρκέ, αλλά το έργο τους σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ο Κεστούτις Κεμζούρα και όλοι οι έμπειροι άσοι του γνωρίζουν τι εστί ΤΣΣΚΑ και χρειάζεται ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς ελληνικής ομάδας για να είναι ανταγωνιστική. Οι νεοφερμένοι παίκτες έμειναν στην Ελλάδα και εκείνοι που ταξίδεψαν ξέρουν καλά ότι πρέπει να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγώνων.

Από την πλευρά της η ρωσική ομάδα δεν μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλο της, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ξεκινήσει δυνατά και θέλει να συνεχίσει έτσι. Τεράστια απώλεια, που όμως θα πρέπει να «ζει» με αυτή, είναι ο Ουίλ Κλάιμπερν, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.