Ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής άφησε ο Κεμζούρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής άφησε ο Κεμζούρα

Gazzetta team
Ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής άφησε ο Κεμζούρα
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (30/10, 19:00) και ο Κεστούτις Κεμζούρα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στους νεοαποκτηθένες Ρότσεστι, Ριντ και το ενδεχόμενο νέας προσθήκης.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αήττητη, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όμως, σε αυτή τη φάση εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χρειαζόμαστε ένα καλό, συγκροτημένο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο προπονούμαστε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και τα άσχημα διαστήματα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά. Η ΤΣΣΚΑ παίζει απλά, αλλά έχει σπουδαίους εκτελεστές. Θα είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, και ταυτόχρονα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να τους σταματήσουμε στο ένας εναντίον ενός, όπως επίσης και τα πολλά πικ εν ρολς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί θα μας τιμωρήσουν αμέσως. Θα πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς αν ο στόχος είναι απλά και μόνο μια καλή εμφάνιση, απάντησε: «Δεν είναι μυστικό πως παλεύουμε και πως δεν διανύουμε μια εύκολη περίοδο. Θα προσπαθήσουμε με τους νέους παίκτες που φέραμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά και πάμε να δώσουμε τον αγώνα έχοντας το μυαλό μας στη νίκη και όχι απλά να παίξουμε. Την ίδια ώρα, όμως, στόχος μας είναι να δείξουμε ποιότητα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε κατοχή, να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από κάθε αναμέτρηση. Και αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε εαυτό και να κρύψουμε τις αδυναμίες μας».

Για το αν οι Ρότσεστι και Ριντ θα κάνουν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής κόντρα στην Μακάμπι το ντεμπούτο τους, είπε: «Θα δούμε. Είναι δύσκολο, καθώς δεν θα έχουμε πολύ χρόνο προετοιμασίας για αυτό τον αγώνα. Θα πρέπει να δω σε τι κατάσταση είναι. Θα δούμε... Δεν θέλω να τους ρίξω στην φωτιά χωρίς να είναι έτοιμοι. Θα πάμε βήμα βήμα. Τώρα όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ. Σκεφτόμαστε και λίγο πιο πέρα από αυτό το ματς, αλλά θα δούμε όταν γυρίσουμε τι θα κάνουμε. Θα έχουμε μία προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας: «Θα δούμε. Έχουμε ανοικτά μάτια και θα δούμε πως θα πάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.