Τσέρι: «Αν είχαμε τον Ριντ θα μας βοηθούσε, το ριμπάουντ δεν είναι θέμα τακτικής»

Τσέρι: «Αν είχαμε τον Ριντ θα μας βοηθούσε, το ριμπάουντ δεν είναι θέμα τακτικής»
Ο Αμερικάνος γκαρντ μίλησε για την απώλεια των ριμπάουντ και για τους παίκτες που θα έρθουν για να βοηθήσουν.

Ο Ουίλ Τσέρι μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Βιτόρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: Οπως και στο πρώτο ημίχρονο, όταν χρειαστήκαμε άμυνα τη βγάλαμε, αλλά έπαιρναν επιθετικά ριμπάουντ και σκόραραν, μας πόνεσαν. Σκόραραν συνεχώς με δεύτερη προσπάθεια. Ο Σενγκέλια έβαλε εύκολους 25 πόντους. Το ριμπάουντ δεν είναι θέμα τακτικής.

Για την προσωπική του απόδοση: Πήρα χόνο συμμετοχής . Στο πρώτο ματς πέταξα τη μπάλα πάνω από το ταμπλό και έχασα το μυαλό μου ενώ είχα και σπασμό στην πλάτη. Σήμερα ο προπονητής μου έδωσε χρόνο συμμετοχής και έδειξα τι μπορώ να κάνω. Έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε μου ζητηθεί. Όταν η ομάδα ξεκινήσει να ρολάρει, θα δείτε κι εμένα πολύ καλύτερο. Κάθε φορά είτε παίζω λίγο είτε πολύ θα είμαι σε κάθε σημείο του παρκέ.

Για τους Ρότσεστι και Ριντ που έρχονται: «Έπαιξα αντίπαλος με τον Ρότσεστι, είναι καλό point guard , σκοράρει και είναι ανταγωνιστικός.

Με τον Ριντ έχω παίξει παλιά στη ρούκι μου σεζόν στην G League, είναι αθλητικό πεντάρι και για παράδειγμα σήμερα θα μας βοηθούσε αρκετά. Είναι ψηλός, κάνει κοψίματα και είναι ικανός να αλλάζει το ρυθμό.

Και οι δύο παίκτες είναι έξυπνοι κι ικανοί. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρήγορα γιατί δεν υπάρχει χρόνος.