Χάντερ: «Χάσαμε την ευκαιρία όταν ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε» (gTV)

Χάντερ: «Χάσαμε την ευκαιρία όταν ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε» (gTV)
Ο Βινς Χάντερ μίλησε στην EuroLeague Greece για τα τρία τρόπαια με την ΑΕΚ, τις εκκρεμότητες της «Ένωσης» στο πρόσωπο του, το Φάιναλ Φορ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και την περσινή χαμένη ευκαιρία στα playoffs.

Έπειτα από την απόλυτα πετυχημένη παρουσία του στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, το Basketball Champions League και το Διηπειρωτικό, ο Βινς Χάντερ κατοικοεδρεύει πλέον στην Μπολόνια, φορώντας τα ασπρόμαυρα της Βίρτους υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ως συμπαίκτης του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ βρέθηκε στην Πάτρα για τον αγώνα της Βίρτους με τον Προμηθέα και μίλησε στην EuroLeague Greece για τις επιτυχίες του με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως «ουδέποτε έχω κερδίσει κάτι τόσο σημαντικό ή τόσα πολλά τρόπαια. Έζησα ιδιαίτερες στιγμές με την ΑΕΚ», ξεχωρίζοντας για τους δικούς του λόγους το BCL και το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, θυμήθηκε το εκπληκτικό Φάιναλ Φορ στο ΟΑΚΑ μιλώντας για το τέλειο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε τόσους φιλάθλους και δηλώνοντας ευγνώμων για την ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες προς το πρόσωπο του στις οποίες αναφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα στα social media, παραδέχτηκε ότι «το ζήτημα δεν έχει τελειώσει», εξηγώντας όμως πως η ΑΕΚ του συμπεριφέρθηκε καλά.

Ο Χάντερ στο EuroCup
11 πόντοι
62.5% στις βολές (10/16)
58.6% στο δίποντο (17/29)
6.5 ριμπάουντ
2 ασίστ
1 λάθος
1.8 κοψίματα
17.8 ranking
σε 19:38 συμμετοχής

Ο Χάντερ στη Serie A
14.8 πόντοι
47.1% στις βολές (8/17)
66% στο δίποντο (12/16)
4.4 ριμπάουντ
0.2 ασίστ
1.4 κοψίματα
16.6 ranking
σε 20:00 συμμετοχής

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας