«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την έκανε αποδεκτή ο Ερυθρός Αστέρας»!

«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την έκανε αποδεκτή ο Ερυθρός Αστέρας»!

«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την έκανε αποδεκτή ο Ερυθρός Αστέρας»!
Ο Μίλαν Τόμιτς φέρεται να υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς!

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της Kurir, ο Μίλαν Τόμιτς συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» στο Βελιγράδι όπου υπέβαλε την παραίτηση του!

Προηγήθηκε η χθεσινή ήττα με 79-77 από την Κρκα για την Αδριατική Λίγκα, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-2.

Έπειτα μάλιστα από το αρνητικό αποτέλεσμα στη Σλοβενία, ο Τόμιτς προανήγγειλε αλλαγές δίχως να γίνει συγκεκριμένος και, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Kurir, σήμερα παραιτήθηκε ενώ ουδείς περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη!

Στο ραντεβού βρέθηκε ο μάνατζερ του Τόμιτς και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος απέρριψε αμέσως την παραίτηση! Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες κι εν τέλει θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου.

O 46χρονος προπονητής κατέκτησε πέρσι το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα Σερβίας και την Αδριατική Λίγκα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στην EuroLeague. Φέτος η σεζόν άρχισε τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Σούπερ Καπ από την Πριμόρσκα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.