Πέσιτς: «Δεν είμαστε εδώ για τα λεφτά αλλά για να κερδίζουμε»!

Πέσιτς: «Δεν είμαστε εδώ για τα λεφτά αλλά για να κερδίζουμε»!

Πέσιτς: «Δεν είμαστε εδώ για τα λεφτά αλλά για να κερδίζουμε»!
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στην Καταλονία υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος προέρχεται από μια χώρα που δεν υπάρχει πια ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος των παικτών της Μπαρτσελόνα δεν είναι τα λεφτά αλλά οι νίκες και οι τίτλοι.

Η εικόνα του... μισοάδειου Palau Blaugrana στον χθεσινοβραδινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Άλμπα Βερολίνου ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων, από τη στιγμή που οι Καταλανοί βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ των πολιτικών ηγετών τους που καταδικάστηκαν σε 9-13 χρόνια φυλάκισης ως υποκινητές του αυτονομιστικού κινήματος.

«Προέρχομαι από τη Γιουγκοσλαβία που πλέον δεν υπάρχει... Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά ζητήματα σε σχέση με την Ισπανία και την Καταλονία. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν και να εκφράζουν δημόσια τη γνώμη και τα συναισθήματα τους, καθώς η Καταλονία είναι η πατρίδα τους» εξήγησε μετά από τη νίκη επί της Άλμπα ο Πέσιτς.

Πρόσθεσε, δε πως: «Δεν είμαστε εδώ για τα λεφτά αλλά για να κερδίζουμε»! Τα λεφτά είναι σημαντικά για τον καθένα, όμως ο στόχος μας δεν είναι το χρήμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.