Κόνιαρης: «Ξέρουμε τι κάνουμε λάθος, μπορούμε να κάνουμε μεγάλες νίκες»

Αντωνία Σπανού
Κόνιαρης: «Ξέρουμε τι κάνουμε λάθος, μπορούμε να κάνουμε μεγάλες νίκες»
Ο Αντώνης Κόνιαρης μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ζενίτ μίλησε στην Euroleague Greece και χωρίς να χάσει την αισιοδοξία τόνισε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ζενίτ δεν κατάφερε να κρατήσει την απόδοση του στο ίδιο επίπεδο όπως στο παιχνίδι με την Βαλένθια, ηττήθηκε και το... κλίμα είναι βαρύ για την συνέχεια. Με το ραντεβού διοίκησης και προπονητή να εκκρεμεί και πολλούς παίκτες να είναι στον... αέρα, ο Αντώνης Κόνιαρης είναι από εκείνους που έδειξαν παλμό και διάθεση στο παιχνίδι κόντρα στην ρώσικη ομάδα. Ο νεαρός γκαρντ βγήκε μπροστά στα δύσκολα, ευστόχησε σε δύο μεγάλα σουτ και έδωσε βοήθεια στην ομάδα του να φτάσει το ματς μέχρι την παράταση.

Εκεί το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά ο διεθνής παίκτης δεν χάνει την αισιοδοξία του και πιστεύει, μιλώντας στην Euroleague Greece, ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει και στην πορεία θα έρθουν μεγάλες νίκες για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Euroleague Greece:

  • Αρχικά για την ήττα από την Ζενίτ, ο Κόνιαρης σχολίασε...

«Σίγουρα μπήκαμε με την ίδια διάθεση, με την ίδια ενέργεια που είχαμε κόντρα στην Βαλένθια, για να πετύχουμε πάλι τη νίκη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη αμυντικά. Τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παρ' όλα αυτά είδαμε πόσο δυνατά έπαιζε η Ζενίτ και έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές δεν το καταφέραμε και νομίζω ότι αυτό ήταν που δεν μας έδωσε τη νίκη».

  • Για εκείνα που άλλαξαν και ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη εβδομάδα:

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι αμυντικά ήμασταν πάλι πάρα πολύ καλοί, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά. Όπως είπα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Παρ' όλα αυτά στην επίθεση δεν μπορείς κάθε βδομάδα να βάζεις όλα τα τρίποντα. Το μόνο λάθος που κάναμε πιστεύω ήταν ότι η μπάλα έπρεπε να γυρίσει λίγο παραπάνω, αλλά αυτό δεν έγινε. Ξέρουμε τι κάνουμε λάθος και πρέπει να το δουλέψουμε μέσα στην προπόνηση».

  • Για την πίστη του για τις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων».

«Σίγουρα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε και μεγάλες νίκες και εκτός έδρας και πιστεύω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και θα φανεί αυτό».

  • Για την δύσκολη συνέχεια με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ που ακολουθούν...

«Καταρχάς αισιόδοξος πρέπει να είσαι πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις και να σκέφτεσαι ότι η ομάδα δεν σκοράρει, δεν κάνει...Παίζεις πάντα για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα φαίνεται κάθε βδομάδα ποιοι είμαστε. Δηλαδή, αμυντικά πρέπει να μείνουμε σταθεροί όπως είμαστε τώρα και επιθετικά να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα που ξέρουμε ποια είναι και θα τα διορθώσουμε πιστεύω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.