Κεμζούρα: «Θέλω να κάνω αλλαγές, ακόμη δεν έχω μιλήσει αν θα μείνω»! (vid)

Κεμζούρα: «Θέλω να κάνω αλλαγές, ακόμη δεν έχω μιλήσει αν θα μείνω»! (vid)
Ο Κεστούτις Κεμζούρα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού και την πιθανότητα παραμονής του ως head coach στους Πειραιώτες.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, πράγματι έτσι έγινε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με 12-0 όμως οι αλλαγές μας χάλασαν τον ρυθμό, δεν μας βοήθησαν. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο στην επίθεση, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν πολύ στατικοί στην επίθεση σε κάποιες στιγμές.

Αμυντικά, δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά, τους αφήσαμε ελεύθερα σουτ, είχαμε θέμα στα επιθετικά ριμπάουντ και στα "κοψίματα", "κοιμηθήκαμε" στην άμυνα όταν "έκοβαν" στην base line και αυτό ήταν πρόβλημα για εμάς. Πετύχαμε δυο μεγάλα σουτ και πήγαμε στην παράταση όμως δεν κάναμε τα σημαντικά πράγματα και αυτό μας στοίχισε» ανέφερε αρχικώς στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θα ήθελα κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Πρέπει να μιλήσω με τους προέδρους και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.. Δεν έχω μιλήσει ακόμα αν θα μείνω, θα καθίσουμε, θα μιλήσουμε και θα δούμε. Πάντα εκτιμώ τη στήριξη των φιλάθλων, είναι σπουδαίο να έχεις τη στήριξη τους στα δύσκολα. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά σε αυτή τη φάση της χρονιάς, πρέπει να βρούμε τις καλύτερες λύσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.