Ουάιλι: «Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά και δεν το κάναμε»

Gazzetta team
Ουάιλι: «Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά και δεν το κάναμε»
Η λέξη «άμυνα» ήταν η μοναδική που επαναλάμβανε ο Τζέικομπ Ουάιλι, μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο (78-79).

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το ματς και είπε: «Έπρεπε να ήμασταν πιο συνεπείς. Για να νικήσουμε, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα για 40 λεπτά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να παίζουμε άμυνα. Γνωρίζω τον ρόλο μου, όπως όλοι γνωρίζουν το ρόλο τους στην ομάδα. Θα πρέπει να μείνουμε σε αυτά που κάνει καλά ο καθένας μας και σήμερα δεν το κάναμε.

Ο Νικ Καλάθης ήταν τρομερός. Κάθε φορά η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του στο τέλος. Όταν κάνει τέτοια εμφάνιση, θέλεις να του δώσεις την μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν βγάλαμε μερικές άμυνες που έπρεπε και είχαμε κάποιες κακές επιθέσεις.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε το γήπεδο και να παίρνουμε ριμπάουντ και αυτό είναι που κάναμε και κόντρα στην Αρμάνι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.