Παναθηναϊκός: Με Παππά στην 12άδα, εκτός ο Βουγιούκας

Παναθηναϊκός: Με Παππά στην 12άδα, εκτός ο Βουγιούκας

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Με Παππά στην 12άδα, εκτός ο Βουγιούκας
Ο Ίαν Βουγιούκας δεν ήταν εντελώς καλά από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και έτσι στην 12άδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συμπεριλήφθηκε ο (επίσης ανέτοιμος) Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ των «πρασίνων» βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην 12άδα του «τριφυλλιού» για ματς της EuroLeague, αφού είχε απουσιάσει τόσο από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όσο και από αυτήν με την Βιλερμπάν στη Λυών.

Εκτός έμεινε ο Ίαν Βουγιούκας , ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100% μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Παππάς, Τζόνσον, Μπράουν, Φριντέτ, Καλάθης, Ουάιλι, Μήτογλου, Μπέντιλ.

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ντελα Βάλε, Μίτσοφ. Μπιλίγκα, Μορασκίνι, Ρολ, Ροντρίγκεθ, Ταρζέφσκι, Τσιντσιαρίνι, Μπερνς, Ουάιτ, Μπρουκς, Σκόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.