Μπασκετοκουβέντα «ποταμός» με... απαισιόδοξες προβλέψεις! (gTV)

Gazzetta team
Μπασκετοκουβέντα «ποταμός» με... απαισιόδοξες προβλέψεις! (gTV)
Η μπασκετοκουβέντα του gazzetta.gr «συνεδρίασε» και πάλι και λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Euroleague, δεν είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία των ελληνικών ομάδων στον εφετινό «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών της regular season.

Ήταν να μην ανάψει η συζήτηση και να μην αρχίσουν οι ατέρμονες αναλύσεις με αφορμή την έναρξη της εφετινής Euroleague. Ο Βασίλης Σκουντής, ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Αντώνης Καλκαβούρας, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες, ο Γιώργος Κούβαρης και ο Βασίλης Παπανδρέου συναντήθηκαν και πάλι και η μπασκετοκουβέντα του gazzetta.gr, καταπιάστηκε με τα νέα δεδομένα της διοργάνωσης. Δύο επιπλέον ομάδες, 66 περισσότερα παιχνίδια, 4 επιπλέον αγωνιστικές στην κανονική περίοδο και επτά «διαβολοβδομάδες».

Στο «τραπέζι» δεν ήταν να δυνατόν να μην «πέσουν» και οι απαραίτητες προβλέψεις (απαισιόδοξες επί το πλείστον) για την πορεία των ελληνικών ομάδων και να μην γίνουν τα απαραίτητα σχόλια για την πρωτόγνωρη σεζόν του Ολυμπιακού, που για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν θα αγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις και θα παίζει μόνο στην Ευρώπη. Απολαύστε την στο video που ακολουθεί: