Καλάθης: «Υπάρχει κάποια πίεση, αλλά ας παίξουμε καλό μπάσκετ και όπου βγει» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Καλάθης: «Υπάρχει κάποια πίεση, αλλά ας παίξουμε καλό μπάσκετ και όπου βγει» (gTV)
Λίγα 24ωρα πριν από το πρώτο τζάμπολ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην EuroLeague, ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα της «gTV» και στάθηκε στον στόχο της ομάδας, τον διακαή πόθο, έκανε ειδική αναφορά στον Τζέιμς Γκιστ που θα υποδεχθεί στην πρεμιέρα, ενώ υποστήριξε ότι είναι έτοιμος και να δικαιώσει τον Ρικ Πιτίνο για την πρόβλεψη που έκανε την περσινή σεζόν.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» θα ξεκινήσει την 8η σεζόν του στο ΟΑΚΑ (2009-2012 και 2015 έως και σήμερα) και όπως είπε στο gazzetta.gr είναι έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για μια μεγάλη διάκριση στην EuroLeague.

Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει το Final 4 που τόσο πολύ έχει λείψει στον ίδιο και στον Παναθηναϊκό αλλά όπως είπε «κάθε χρόνο λέμε για Final 4 και τίτλους. Φέτος ας παίξουμε καλό μπάσκετ και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει...»

Επιπλέον είπε ότι το σουτ θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του Παναθηναϊκού και χάρη στους καλούς σουτέρ που έχει δίπλα του ίσως και να δικαιώσει τον Ρικ Πιτίνο που είχε προβλέψει «διψήφιο μέσο όρο στις ασίστ» αν είχε παίκτες με καλά ποσοστά δίπλα του.

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον Τζέιμς Γκιστ που θα φιλοξενήσει στην πρεμιέρα της EuroLeague στο ΟΑΚΑ: «Είχαμε μια χημεία που μάλλον δεν θα ξαναδώ στην καριέρα μου. Θα τον επευφημώ να παίζει καλά, εκτός όταν παίζει εναντίον μας».

Μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε το απόσπασμα που ο Νικ Καλάθης ανακοίνωνε στο gazzetta.gr ότι το καλοκαίρι του 2020 ίσως να είναι και το τελευταίο του με την Εθνική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.