Σπανούλης: «Εκτοξεύτηκαν τα μπάτζετ, πολλές ομάδες για τα playoffs» (gTV)

Σπανούλης: «Εκτοξεύτηκαν τα μπάτζετ, πολλές ομάδες για τα playoffs» (gTV)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σπανούλης: «Εκτοξεύτηκαν τα μπάτζετ, πολλές ομάδες για τα playoffs» (gTV)
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Euroleague Greece για τη σεζόν που ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για την 14η σεζόν του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Το απίθανο στην περίπτωσή του είναι πως έχει την ίδια «κάψα» που είχε και στην πρώτη του παρουσία στην Euroleague.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που ξεκινά αφού «πολλές ομάδες εκτόξευσαν τα μπάτζετ τους και πλέον αυξήθηκαν οι διεκδικητές των οκτώ θέσεων για τα playoffs».

O 37άχρονος γκαρντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως «ποτέ δεν έχω βαρεθεί να πάω σε προπόνηση. Βρίσκομαι στην κατάσταση αυτή διότι έχω βάλει πολλές ώρες προπόνησης στο παρελθόν και το μπάσκετ με ανταμείβει. Ακόμη κι αν είμαι άρρωστος ή δεν έχω κοιμηθεί καλά, πηγαίνω για προπόνηση».

Ο Σπανούλης επίσης έθιξε το θέμα της πρόκλησης... «μου αρέσουν τα δύσκολα. Προτιμώ να παλεύω με μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, παρά να ήμουν μέλος μίας ομάδας με πολλά αστέρια που θα ήταν πιο εύκολη η κατάκτηση του τροπαίου».

Η φετινή σεζόν ενδεχομένως να λάβει ιστορικό χαρακτήρα αφού θα γίνει εκτός από πρώτος στις ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης, ετοιμάζεται να γίνει και πρώτος σκόρερ της, «το σκέφτομαι το ρεκόρ, αλλά λιγότερο από τον περισσότερο κόσμο».

Απολαύστε τον Βασίλη Σπανούλης...