Μαρτίνς σε Μπλατ: «Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα ζωής»! (vid)

Μαρτίνς σε Μπλατ: «Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα ζωής»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μαρτίνς σε Μπλατ: «Σε ευχαριστώ για το παράδειγμα ζωής»! (vid)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο video όπου ο Ντέιβιντ Μπλατ και ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας μια ξεχωριστή κουβέντα για το πρόβλημα υγείας του προπονητή του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Ο Ντέβιντ Μπλατ βραβεύτηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Καραϊσκάκης» και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ παρουσίασε μέσα από το κανάλι της στο YouTube την ιδιαίτερη συζήτηση των δυο ανδρών...

Μπλατ: «Πρώτα απ' όλα, αποφάσισα να το κάνω με την ελπίδα να εμπνεύσω τους άλλους, όχι με το να στρέψω την προσοχή σε εμένα, ζητώντας συμπόνια ή ειδική μεταχείριση. Ήθελα απλά να τους δώσω το θάρρος και την υποστήριξη για να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ό,τι προβλήματα μπορεί να έχουν και να αναζητήσουν υποστήριξη από άλλους ανθρώπους».

Μαρτίνς: «Συνέχεια μαθαίνετε τους παίκτες να ξεπερνούν τις δυσκολίες, ό,τι αρνητικό μας φέρνει η ζωή. Είστε ένα παράδειγμα».

Μπλατ: «Το ευκολότερο πράγμα στη ζωή είναι να φτιάχνεις δικαιολογίες και να βρίσκεις λόγους για να μην κάνεις κάτι. Είμαι προπονητής μπάσκετ κι αν έλεγα στον εαυτό μου πως σωματικά δεν νιώθω το ίδιο με πριν, δεν μπορώ να το κάνω ή δεν έχω το κίνητρο να το κάνω, ή δεν μπορώ να εμπνεύσω τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα, τότε αυτό θα πήγαινε κόντρα με όσα τους μαθαίνουμε κάθε μέρα και πιστεύουμε σαν ηγέτες. Οπότε αυτή είναι η θεραπεία μου, το καλύτερο για μένα»

Μαρτίνς: «Σας ευχαριστώ για το παράδειγμα ζωής, κόουτς».