Πρίντεζης για Εθνική: «Δεν μπορώ να πω ότι σταματάω» (gTV)

Πρίντεζης για Εθνική: «Δεν μπορώ να πω ότι σταματάω» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Πρίντεζης για Εθνική: «Δεν μπορώ να πω ότι σταματάω» (gTV)
Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου μίλησαν στο gazzetta.gr κατά της διάρκεια της media day του Ολυμπιακού και στάθηκαν στην Εθνική ομάδα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν κάνει σκέψεις για να σταματήσει από την Εθνική, ενώ ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στις φουρνιές παικτών που έχει η κάθε ομάδα.

Ο Πρίντεζης μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «Την Εθνική σαν ενέργεια, σαν ομάδα, σαν αύρα που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Η Εθνική έχει βγάλει έξω στον δρόμο τον κόσμο. Χαίρεσαι να παίζεις στην Εθνική, αλλά σίγουρα ένα ακόμη καλοκαίρι αποτύχαμε. Κρίμα γιατί δεν ξέρω αν ξαναβρεθούμε με τόσο ταλέντο. Ήμασταν πλήρεις σε όλες τις θέσεις όμως δεν καταφέραμε σε ένα τουρνουά εκπλήξεων να πετύχουμε κάτι καλό. Μακάρι να περάσει η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γνώριζα για τον Καλάθη και τις σκέψεις του. Εγώ δεν ξέρω ακόμη. Δε μου αρέσει να πω ότι σταματάω γιατί μπορεί να έρθει η δυνατότητα και να μπορώ να προσφέρω. Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είμαι, αν η ομάδα θα με θέλει, αν είμαι ξεκούραστος... Χρόνο με το χρόνο πολλά αλλάζουν».

Από την πλευρά του ο Παπανικολάου τόνισε... «Μεγάλη πίκρα. Οχι γιατί ήταν δεδομένο πως έπρεπε να κάνουμε κάτι. Απλά θεωρώ πως είχαμε πολύ καλό υλικό και δεν καταφέραμε να βγάλουμε αυτό που μπορούσαμε στο παρκέ τη σωστή στιγμή.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Βασικά σε όλα τα αθλήματα συμβαίνει αυτό. Οι φουρνιές παικτών αλλάζουν και κάποια ομάδα θα είναι πιο δυνατή για κάποιο διάστημα. Μόνο η Ισπανία είναι σταθερά καλή.

Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Θέλουμε να πετύχουμε για τη χώρα μας όμως δε μας χαρίζεται τίποτα».

Δείτε τα όσα ανέφεραν στην κάμερα του gazzetta.gr.