Παπαγιάννης: «Τέλος οι δικαιολογίες, έτοιμος να αντεπεξέλθω!»

Παπαγιάννης: «Τέλος οι δικαιολογίες, έτοιμος να αντεπεξέλθω!»

Gazzetta team
Παπαγιάννης: «Τέλος οι δικαιολογίες, έτοιμος να αντεπεξέλθω!»
Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξήγησε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για τον ίδιο και δήλωσε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του!

Μιλώντας στην κάμερα της Novasports, ο διεθνής σέντερ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν είμαι μικρός ή όχι, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω, να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα. Τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα του ζητάει από εκείνον ο Αργύρης Πεδουλάκης: «Το στοίχημα το δικό μου είναι η άμυνα. Πρέπει να δώσω βάση, θα βελτιώνομαι αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες».

Όσο για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πιο αθλητικός; «Όντως έτσι είναι, είμαστε πολύ αθλητική ομάδα, πολλά μεγάλα κορμιά, είμαι έτοιμος έχω προετοιμαστεί όλο το καλοκαίρι, το μπάσκετ αλλάζει και πάει προς σ' αυτό το στυλ παιχνιδιού, το γρήγορο και πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.