Λιόλιος και Αυγενάκης... σήκωσαν το EuroCup (pics)

Λιόλιος και Αυγενάκης... σήκωσαν το EuroCup (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λιόλιος και Αυγενάκης... σήκωσαν το EuroCup (pics)
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έκαναν... πρόβα απονομής του τροπαίου του EuroCup στα επίσημα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε χθες (20/9) στο Promitheas Park η εορταστική εκδήλωση του Προμηθέα Πάτρας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του συλλόγου και η παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών της για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ομιλίες και την προβολή μιας σειράς από video σχετικά με την ανδρική ομάδα για την χρονιά που πέρασε και κυρίως αυτή που έρχεται, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να συμμετάσχουν σε διάφορα happenings και να κλείσουν τη βραδιά με ζωηρή κουβέντα και πολλά χαμόγελα.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς περίμενε τους προσκεκλημένους πριν από την είσοδό τους στο Promitheas Park, καθώς μία πιστή ρέπλικα του κυπέλλου του EuroCup ήταν διαθέσιμη για όποιον ήθελε να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο, ευκαιρία που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη μικροί και μεγάλοι.

Θυμίζουμε πως φέτος οι Πατρινοί θα παίξουν στο EuroCup, αποχωρώντας από το Basketball Champions League.

Δείτε φωτογραφίες από το event

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.