Σφαιρόπουλος: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο μπάσκετ»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο μπάσκετ»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αφού ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την πρόσκληση, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πρώτα ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την πρόσκληση, τόνισε ότι είναι ευκαιρία για την ομάδα του, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

«Εκ μέρους της Μακάμπι θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση στο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου τόσα χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Για εμάς που δεν παίξαμε μέχρι τώρα ματς Euroleague, θα είναι πολύ χρήσιμα τεστ. Θα μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος πάντα και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.