Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα προσωπικά»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα προσωπικά»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα προσωπικά»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και ανέφερε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολύ ιδιαίτερη για εκείνον.

Στο θέμα του συναισθηματικού κομματιού στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερο τουρνουά για εκείνον λόγω της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

«Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με προσκάλεσε για 2η φορά στο τουρνουά για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα περάσουν καλά στο τουρνουά. Είναι πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα και προσωπικά. Πρώτα σκέφτομαι το συναισθηματικό κομμάτι όταν γυρνάω στο ΟΑΚΑ και μετά το παιχνίδι. Mου έχει μάθει τόσα πολλά πράγματα ο Πάυλος Γιαννακόπουλος. Με βοήθησε να αλλάξω σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Ζοτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.