Μπλατ: «Δεν προβληματίζομαι με τα αποτελέσματα στα φιλικά, είδαμε θετικά στοιχεία»

Μπλατ: «Δεν προβληματίζομαι με τα αποτελέσματα στα φιλικά, είδαμε θετικά στοιχεία»

Gazzetta team
Μπλατ: «Δεν προβληματίζομαι με τα αποτελέσματα στα φιλικά, είδαμε θετικά στοιχεία»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, τόνισε πως ποτέ του δεν προβληματίζεται από τα αποτελέσματα στο φιλικά και πως είδε κάποια θετικά στοιχεία από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω προβληματιστεί ποτέ τόσο πολύ με τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια. Παίξαμε πολύ καλά για 3 δεκάλεπτα αλλά οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έκαναν καταπληκτική τέταρτη περίοδο και κέρδισαν. Έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Μας λείπουν ακόμα τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι. Είδαμε όμως πολλά θετικά στοιχεία»

Για το πόσο θα βοηθήσουν οι Μιλουτίνοφ και Μπόλντγουιν και αν θα γίνει πιο δυνατός ο Ολυμπιακός όταν επιστρέψουν: «Σίγουρα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτές οι δύο θέσεις είναι πολύ σημαντικές, όμως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Σίγουρα πάντως θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ.

Για τον αν θύμωσε με τα ποσοστά: «Αν δει κανείς τα ποσοστά μας ναι, αυτό το κομμάτι με κάνει να είμαι δυσαρεστημένος, αλλά όχι θυμωμένος. Όταν έχεις τέτοια ποσοστά και χάνεις με 2 τότε είναι ίσως δύσκολο να κάνεις κάτι. Αλλά όχι δεν είμαι θυμωμένος».

Για τον Μίλαν Τόμιτς: «Δεν έχουμε δουλέψει μαζί, αλλά είμαστε συνάδελφοι. Τον ξέρω πολλά χρόνια και τον σέβομαι. Είναι εξαιρετικός τύπος και είναι ξεχωριστό κομμάτι στου εξαίσιου DNA και της ιστορίας του Ολυμπιακού. Είναι πολύ όμορφο το να τον έχουμε στο ΣΕΦ και χαίρομαι που πέρασα λίγα λεπτά μαζί του συζητώντας για το μπάσκετ».

Για το πως περιμένει να είναι ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Euroleague: «Περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες μας πίσω και να δούμε την κατάστασή μας. Ο Μιλουτίνοφ επιστρέφει σύντομα, Μπόλντγουιν μέσα στην εβδομάδα και ο Βεζένκοφ επέστρεψε μετά τις 12 εβδομάδες αποθεραπείας του. Περιμένουμε λοιπόν αυτοί οι παίκτες επιστρέψουν και προπονηθούμε όλοι μαζί ως ομάδα, μαζί με τους διεθνείς μας παίκτες που έλειπαν σε όλη την προετοιμασία. Τότε θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.