Π. Αγγελόπουλος: «Ιστορική σεζόν, θα παίξουμε μόνο στη Euroleague»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Π. Αγγελόπουλος: «Ιστορική σεζόν, θα παίξουμε μόνο στη Euroleague»
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στάθηκε στη νέα ιστορική σεζόν για τον Ολυμπιακό κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας στη συνεργασία της με την Βwin.

Ιστορική χαρακτήρισε τη σεζόν που έρχεται ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ευχαρίστησε τον βασικό χορηγό του Ολυμπιακού, τη Bwin.

«Eίμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα μας φανέλα, η οποία αλλάζει μετά απο δύο χρόνια, καθώς και να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Μεγάλο μας Χορηγό, την bwin για την 2η σεζόν συνεργασίας, στο πλαίσιο της 5ετούς συμφωνίας μας. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. H ομάδα δουλεύει σκληρά για να το πετύχει αυτό. Ευχόμαστε ο κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Η φετινή χρονιά είναι ιστορική, γιατί είναι η πρώτη -δεν θα αναλύσουμε τους λόγους στην παρούσα εκδήλωση- που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Euroleague. Είναι μια Eiroleague διευρυμένη, με περισσότερες ομάδες, με περισσότερες διπλές εβδομάδες. Είναι καλό το ότι θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια, ειδικά έτσι όπως ήρθε η συγκυρία. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όλων που αγαπούν την ομάδα», ήταν τα λόγια του.