Προνομιακές τιμές στην EuroLeague TV ως το τέλος του μήνα

Η EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών και οι απανταχού φίλοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις μέσω της EuroLeague TV, αποκτώντας τα πακέτα σε προνομιακές τιμές ως το τέλος του μήνα.  

Προνομιακές τιμές στην EuroLeague TV ως το τέλος του μήνα

Η σεζόν 2019/20 κάνει τζάμπολ στις 3 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με στόχο την πρόκριση στο Final 4 και η EuroLeague TV προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της EuroLeague και του 7DAYS EuroCup, live ή on-demand, ζώντας την εμπειρία από την πρεμιέρα ως τον τελικό στην Κολωνία!

Τα πακέτα της σεζόν περιλαμβάνουν 

EuroLeague - Season Pass (89.99/σεζόν)
Παρακολουθήστε όλη τη σεζόν στην Turkish Airlines EuroLeague, live ή on-demand, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στα highlights, τα special videos και τα ντοκιμαντέρ της EuroLeague.

EuroCup - Season Pass (39.99/σεζόν)
Παρακολουθήστε όλη τη σεζόν στο 7DAYS EuroCup όπου φέτος συμμετέχει ο Προμηθέας Πατρών,  live ή on-demand. 

EuroLeague TV Early Bird Promotion

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Η προσφορά ισχύει ως τις 30 Σεπτεμβρίου

15% έκπτωση σε όλα τα Season Passes

Pass: Premium Pass (περιλαμβάβει αγώνες EuroLeague + EuroCup), EuroLeague Season Pass (περιλαμβάνει όλους τους αγώνες της EuroLeague , συμπεριλαμβανομένου του F4), EuroCup Season Pass (περιλαμβάνει όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των τελικών)

Promo code ELBIRD