Προμηθέας: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό

Προμηθέας: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό

Gazzetta team
Προμηθέας: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό
Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον μεγάλο του χορηγό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά:

« Το μπασκετικό αστέρι της Betshop, αφού η πορτοκαλί μπάλα της ταιριάζει πολύ, είναι και επίσημα ο Προμηθέας Πάτρας, η ομάδα που δεν ξέρει από ρελαντί, τα δίνει όλα και τα αξίζει όλα! Αφοσιωμένος στο μπάσκετ ο Σύλλογος, συνεχίζει δυναμικά μετά από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα Betshop Basket League 2018-2019, για ακόμα περισσότερες κατακτήσεις και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις οι οποίες έγιναν σε κλίμα ενθουσιασμού για την έναρξη της συνεργασίας.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς betshop δήλωσε:

«Η betshop στηρίζει την πρώτη ομάδα της περιφέρειας που αγωνίστηκε στους τελικούς του Πρωταθλήματος Betshop Basket League 2018-2019. Πιστεύουμε στον Προμηθέας Πάτρας: Δεν επαναπαύεστε, κάνετε προσεγμένες κινήσεις και δουλεύετε σκληρά. Σας ευχόμαστε η ομάδα να συνεχίσει να εντυπωσιάζει με το αγωνιστικό της ήθος και τις κατακτήσεις της. Η Πάτρα είναι η πόλη της χαράς και της αισιοδοξίας. Μας έμαθε τη συνύπαρξη πολιτισμών, φαντασμαγορίας, κεφιού, χορού, μουσικής, διασκέδασης. Μας διδάσκει ότι οι έννοιες του πολιτισμού και του αθλητισμού δεν γνωρίζουν όρια. Και ο Προμηθέας Πάτρας μας το αποδεικνύει κρατώντας το θερμόμετρο των επιτυχιών στα ύψη. Αν και η προσπάθεια για καθιέρωση του Προμηθέα Πάτρας είναι πλέον παρελθόν, η αφοσίωση στην αθλητική Παιδεία παραμένει οδηγός για την ομάδα που κατακτά όχι μόνο τρόπαια, αλλά και σεβασμό από το σύνολο του αθλητικού κόσμου και της κοινωνίας. Η betshop στηρίζει τις αξίες του Προμηθέα Πάτρας, την ομάδα που κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους στη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και το πανελλήνιο. Ανεβαίνουμε στο «Πάτρα – Εξπρές» για το Πρωτάθλημα και σας στηρίζουμε για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις!».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του μεγαλομέτοχου του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλη Λιόλιου, και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ, Χρήστου Μήλα.

Βαγγέλης Λιόλιος

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του Προμηθέα και της Βetshop. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο κοινών αξιών, η συνεργασία αυτή νομίζω πως έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει ένα success story. Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να προχωρήσουμε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτή τη συνεργασία. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του Προμηθέα ξεπερνούν τα στενά τοπικά όρια και μέρα τη μέρα προσπαθούμε να γίνουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Από σήμερα σε αυτό το ταξίδι θα έχουμε στο πλευρό μας τη Betshop, που συμμεριζόμενη τις φιλοδοξίες μας, πορεύεται μαζί μας για την επίτευξη των στόχων μας και την υλοποίηση των οραμάτων μας».

Χρήστος Μήλας

«Η Betshop αποτελεί βασικό υποστηρικτή του ελληνικού μπάσκετ και μας γεμίζει χαρά που ξεκινάμε την κοινή μας πορεία. Ο σύλλογος συνεχίζει να μεγαλώνει, όσα έχουμε ζήσει αποτελούν ερέθισμα για ακόμη υψηλότερους στόχους, δεν επαναπαυόμαστε στο παρόν, αλλά σχεδιάζουμε προσεκτικά το μέλλον μας. Για όλους εμάς που ζούμε καθημερινά την ομάδα, αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως δείγμα της εξωστρέφειας που θέλουμε να χαρακτηρίζει τον σύλλογο, καθώς πλέον αποτελούμε ένα project που προκαλεί το ενδιαφέρον σε μεγάλους οργανισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βήμα-βήμα και με την αμέριστη υποστήριξη της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο και πλέον έχουμε για συμπαίκτη μας τη Betshop, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Πιστεύουμε πολύ σε αυτήν τη συνεργασία, το ίδιο και η Betshop, άρα μπορώ να σας εγγυηθώ πως θα κάνουμε πολλά και όμορφα πράγματα μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.