Παναθηναϊκός: Ανοικτή προπόνηση στην Πορταριά με Φριντέτ!

Παναθηναϊκός: Ανοικτή προπόνηση στην Πορταριά με Φριντέτ!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ανοικτή προπόνηση στην Πορταριά με Φριντέτ!
Πρώτη «γεύση» από τον νέο Παναθηναϊκό του Αργύρη Πεδουλάκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της ομάδας, αφού η προπόνηση της Πέμπτης (5/9) θα γίνει με την παρουσία του κόσμου.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Πορταριά όπου πραγματοποιούν το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προπόνηση της Πέμπτης (5/9, 20:30) στο κλειστό της Μακρυνίτσας-Πορταριάς! Συγκεκριμένα θα είναι ανοικτό για το κοινό το δεύτερο κομμάτι της προπόνησης. Μάλιστα αναμένεται την ίδια μέρα στον Βόλο και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος είχε βρεθεί στις ΗΠΑ για προσωπική υπόθεση.

Στην προετοιμασία της ομάδας βρίσκονται οι Τζίμερ Φριντέτ, Ουέσλι Τζόνσον, Μπεν Μπέντιλ, Ντεσόν Τόμας, Ντίνος Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Παππάς, Ταϊρίς Ράις, Τζέικομπ Ουάιλι, Ράιον Μπράουν, όπως επίσης οι παίκτες που βοηθούν (Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Περσίδης), αλλά και οι έφηβοι (Μάριος Γιώτης και Αναστάσης Κωστόπουλος.) Εκτός είναι οι διεθνείς Καλάθης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στην Κίνα, αλλά και ο τραυματίας, Γιάννης Αθηναίου.