Ουάιλι: «Μελέτησα πώς ήταν αποτελεσματικός ο θρύλος Τζέιμς Γκιστ» (gTV)

Ουάιλι: «Μελέτησα πώς ήταν αποτελεσματικός ο θρύλος Τζέιμς Γκιστ» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Ουάιλι: «Μελέτησα πώς ήταν αποτελεσματικός ο θρύλος Τζέιμς Γκιστ» (gTV)
Ο Τζέικομπ Ουάιλι μίλησε στην κάμερα της «gTV» για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στάθηκε στον Τζέιμς Γκιστ λέγοντας ότι έχει δει πολλά του βίντεο, ενώ υποστήριξε ότι περιμένει πώς και πώς να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Ένα είναι το σίγουρο για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ! Του αρέσει να παθιάζεται κατά τη διάρκεια των αγώνων, να βγάζει ένταση και να μην κοιτάζει τα προσωπικά του στατιστικά. Απλά να κάνει όλα αυτά που πρέπει να κάνει, να βγάζει hustle plays και να βάζει και τον κόσμο στην εξίσωση!

«Θα παίζω πάντα σκληρά. Θα είμαι ενεργός. Θα τρέχω, θα καρφώνω, θα ταπώνω και θα φέρνω ενέργεια. Δεν με ενδιαφέρει να σκοράρω» λέει στην κάμερα της «gTv» o Τζέικομπ Ουάιλι ενώ υπογράμμισε ότι βλέπει τον Παναθηναϊκό ως το μεγάλο βήμα στην καριέρα του!

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν... νιώθει ως ο νέος Τζέιμς Γκιστ του ΟΑΚΑ, είπε: «Προσπαθώ να είμαι ξεχωριστός παίκτης. Φυσικά ο Τζέιμς Γκιστ είναι θρύλος εδώ. Έχω δει πολλά του βίντεο και έχω μελετήσει πώς ήταν αποτελεσματικός»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.