Μεσίνα: «Ο Σταυρόπουλος υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε με Έλληνες»!

Μεσίνα: «Ο Σταυρόπουλος υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε με Έλληνες»!

Μεσίνα: «Ο Σταυρόπουλος υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε με Έλληνες»!
Ο Έτορε Μεσίνα τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, εκθειάζοντας τον Χρήστο Σταυρόπουλο κι εξηγώντας πως το να κοουτσάρει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι αρκετά ιντριγκαδόρικο.

Ο άλλοτε ασίσταντ κόουτς του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς και τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τις Κίντερ Μπολόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε φέτος στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αρμάνι, αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου και προπονητή στους Μιλανέζους.

Σήμερα (21/8) ο «Έκτορας» αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Αρμάνι, τονίζοντας αρχικώς: «Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που "χτίστηκε" η ομάδα ενώ είμαι υπεύθυνος με διπλό ρόλο. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η συνεισφορά του Χρήστου Σταυρόπουλου ως GM ήταν καθοριστική! Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας στην Αρμάνι, το βάρος των διαπραγματεύσεων έχει πέσει πάνω του».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που ήλθα στο Μιλάνο, με είχε ιντριγκάρει η ιδέα να έχω έναν παίκτη σαν τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Σε ό,τι αφορά τον Σέλβιν Μακ, προσπάθησα να τον πάρω από την περίοδο που ήμουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για την ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε, οι δυο τους είναι οι παίκτες που ήθελα. Για την ακρίβεια, είναι ιδανικοί στην εικόνα που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Επίσης, είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε τον Ρικάρντο Μορατσίνι, ο οποίος ήταν ο καλύτερος Ιταλός στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Σταυρόπουλος επέμενε στην απόκτηση του. Μου υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός πανηγύρισε επιτυχίες έχοντας ελληνικό κορμό. Φέτος λοιπόν προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε γηγενείς παίκτες».

Όσον αφορά το αν θα αποτελεί πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του μόνο στην EuroLeague, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι πλεονέκτημα για εκείνους μόνο η συμμετοχή στην EuroLeague. Προσωπικά πιστεύω πως όχι, αλλά θα θέσω ένα άλλο ερώτημα: Στο παρελθόν έπαιζαν σε ένα πρωτάθλημα που είχε δυνατά παιχνίδια, οπότε σίγουρα θα είναι πιο φρέσκοι και πιο ξεκούραστοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.