Ράις: «Ανήκω στην EuroLeague, θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»! (pics & vid)

Ράις: «Ανήκω στην EuroLeague, θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»! (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράις: «Ανήκω στην EuroLeague, θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»! (pics & vid)
Το gazzetta.gr υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του Νίκου Ζήση στην απόφαση του να έλθει στον Παναθηναϊκό και το προσωπικό κίνητρο της επιστροφής του στην EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του «τριφυλλιού» κι εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στην Αθήνα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό κλαμπ, όλοι γνωρίζουν τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Ο στόχος μου είναι να κερδίζω, να είμαι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται και να βρεθώ στη θέση να κερδίζω τίτλους. Αυτό έκανα κάθε χρόνο, αυτό θέλω να κάνω και στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα η επιστροφή μου στην EuroLeague είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Ανήκω στην EuroLeague και πιστεύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία από αυτό το ιστορικό κλαμπ. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περιμένουν από εμένα ενέργεια, νοοτροπία νικητή. Θα παλεύω! Ξέρω ότι αυτό θέλουν κι αυτό θα κάνω. Μίλησα με τον Νίκο Ζήση, παίξαμε μαζί πέρσι, δημιουργήσαμε μια σπουδαία σχέση με αυτόν και την οικογένεια του κι εκτιμώ τη γνώμη του. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι "πήγαινε! Μη διστάσεις". Φριντέτ, Καλάθης, Τζόνσον... Είναι μια επιθετική ομάδα. Πρέπει να παίξουμε μαζί, έχουμε μια σπέσιαλ ομάδα, πολύ επιθετική, πρέπει να βρούμε πως θα παίξουμε μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.