Μπράουν: «Τιμή μου που ο Παναθηναϊκός είδε κάτι σε εμένα» (vid)

Μπράουν: «Τιμή μου που ο Παναθηναϊκός είδε κάτι σε εμένα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπράουν: «Τιμή μου που ο Παναθηναϊκός είδε κάτι σε εμένα» (vid)
Ο Ράιον Μπράουν δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» είπε αρχικά: «Δεν το βλέπω ως πρόκληση, αλλά ως κάτι σπουδαίο. Είμαι χαρούμενος που η σκληρή δουλειά απέδωσε. Όλα έχουν να κάνουν με το επίπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκινάς από κάπου κι αρχίζεις να ανεβαίνεις. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ κι είναι τιμή μου που είδαν κάτι σε εμένα και με ήθελαν στην ομάδα».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Δεν μπορούσα να πω πολλά τότε, γιατί έπαιζα στον Προμηθέα (γέλια).Τους θαύμαζα από... μακριά! Αγαπώ το πάθος και την ενέργειά τους. Έχουν μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ ωραία».

Όσο για το τι είπε με τον Πεδουλάκη, κατέληξε: «Το πλάνο είναι να νικάς. Θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.