Ντομινίκ στο gazzetta.gr: «Έρχομαι ΟΑΚΑ για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"»

Ντομινίκ στο gazzetta.gr: «Έρχομαι ΟΑΚΑ για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"»

Γιώργος Κούβαρης
Ντομινίκ στο gazzetta.gr: «Έρχομαι ΟΑΚΑ για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"»
O μεγάλος Ντομινίκ Ουίλικινς μίλησε στο gazzetta.gr και υπογράμμισε ότι τον Σεπτέμβρη θα βρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Με αποκλειστική δήλωση στο gazzetta.gr ο «Human Highlight Film» και θρύλος του ΝΒΑ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 1995-96 και κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι, υποστήριξε πως θα δώσει το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον επόμενο μήνα (21-22 Σεπτεμβρίου) για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Ανυπομονώ να βρεθώ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ζήσω αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού. Θα είμαι στο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου και ελπίζω να συναντήσω πάλι παλιούς καλούς φίλους από τον Παναθηναϊκό». Σε εκείνο το σημείο του υπενθυμίσαμε ότι στην ομάδα βρίσκεται ακόμα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και έμεινε έκπληκτος: «Αλήθεια; είναι φοβερό».

Η επικείμενη άφιξη του Ουίλκινς αναμένεται να φέρει παροξυσμό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα θέλουν να τον δουν και πάλι από κοντά.

Ο ίδιος δεν ξεχνά ποτέ τα όσα έζησε, κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση του στο twitter λίγο πριν το gazzetta.gr επικοινωνήσει μαζί του: «Ούτε εγώ ξεχνάω τα όσα έζησα, πήραμε το πρώτο Ευρωπαϊκό. Πραγματικά περιμένω πως και πως να επιστρέψω στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσω και πάλι από κοντά την ομάδα».

Επίσης μας ρώτησε αν ο Ρικ Πιτίνο παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Είναι ακόμα ο coach Πιτίνο;», αλλά του εξηγήσαμε ότι έφυγε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο εγγονός του.

«Δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο μήνα, ανυπομονώ να σας δω», ανέφερε στο τέλος ο Ντομινίκ.