Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει για μένα NBA, αδιαφορώ για τα social media»

Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει για μένα NBA, αδιαφορώ για τα social media»

Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει για μένα NBA, αδιαφορώ για τα social media»
Ο Σέρβος προπονητής μίλησε για το ΝΒΑ, τα social media και φυσικά την εθνική της χώρας του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην «Blic» και μίλησε για διάφορα θέματα.

Για το αν σκέφτεται να πάει το ΝΒΑ: Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα. Τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος στη Φενέρμπαχτσε. Περνάω εξαιρετικά. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους, ενώ έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο κι είμαι αφοσιωμένος στη Φενέρ. Με γεμίζει. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν άτομα στο ΝΒΑ που θαυμάζω. Μεταξύ άλλων κι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, για τον οποίο είμαι πολύ περήφανος.

Για την πορεία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Χαίρομαι για την ομάδα που έχουν δημιουργήσει και για τους ανθρώπους που την... τρέχουν όπως οι Τζόρτζεβιτς, Ντανίλοβιτς και Τομάσεβιτς. Ο προπονητής έχει έναν τρόπο να τους δίνει κίνητρο. Δεν χρειάζεται όπως υπερβολική αισιοδοξία. Εκτός από τις ΗΠΑ υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες.

Για τα social media και ότι είχε συμβεί με τον Νίκολα Κάλινιτς: Δε με ενδιαφέρουν, δεν έχω και δε με νοιάζουν. Πιστεύω μόνο όσα λέω πρόσωπο με πρόσωπο. Τα twitter και τα instagram ενδιαφέρουν αυτούς που τα έχουν.

Για τη Φενέρμπαχτσε: Ήταν περίεργη σεζόν αφού δεν ανταποκριθήκαμε στους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν. Βέσελι, Λοβέρν, Κάλινιτς, Ντατόμε... Πολλά ματς τα παίξαμε με κοντό σχήμα. Στο πρωτάθλημα παίξαμε με απουσίες εφτά ματς με την Εφές κάθε 48 ώρες. Πάλι καλά να λέμε... Φέτος θα έχουμε τον Βέστερμαν που γνωρίζει καλά τον Λοβέρν, προσθέσαμε τον ΝτεΚολό και τον Ουίλιαμς. Εφυγαν οι Μέλι και Γκούντουριτς για το ΝΒΑ. Ο Μάρκο μοιάζει πολύ με τον Μπογκντάνοβιτς, έχουν την ίδια φιλοδοξία. Του είπα πως όταν παίξει σε All Star να μου στείλει εισιτήρια να πάω.