Παναθηναϊκός: Μετά τον Ντομινίκ, ο Τζόνσον το δεύτερο μεγαλύτερο «draft»! (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Ουέσλι Τζόνσον, έναν παίκτη ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο «4» του draft του 2010, θέση που ισοδυναμεί με την δεύτερη καλύτερη μετά τον μεγάλο Ντομινίκ Ουίλκινς! 

Παναθηναϊκός: Μετά τον Ντομινίκ, ο Τζόνσον το δεύτερο μεγαλύτερο «draft»! (vid)

Στις 24 Ιουνίου 2010 και πιο συγκεκριμένα στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, ο Ουέσλι Τζόνσον ήταν ο 4ος κατά σειρά παίκτης του draft που άκουσε το όνομά του από τον -τότε- κομισάριο, Ντέιβιντ Στερν. 

Πριν από εκείνον είχαν επιλεχθεί ο Τζον Ουόλ στο νούμερο «1», ο Έβαν Τέρνερ στο νούμερο «2» και ο Ντέρικ Φέιβορς στο νούμερο «3». Εκείνος είχε αφήσει πίσω τον... ΝτεΜάρκους Κάζινς ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο «5» ενώ ο Πολ Τζορτζ είχε πέσει στο νούμερο «10»! 

Ο μοναδικός παίκτης που πέρασε από το ΟΑΚΑ και φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού που επιλέχθηκε πιο ψηλά από τον Ουέσλι Τζόνσον ήταν ο μεγάλο Ντομινίκ Ουίλκινς στο νούμερο «3» του draft το 1982 (μετά τους Ουόρθι και Κάμινγκς).

Αντίστοιχα, στο νούμερο «4» είχε επιλεχθεί και ο Μπάιρον Σκοτ έναν χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1983! Μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα έχει και έναν ακόμα παίκτη στο φετινό του ρόστερ από την 10άδα του draft και δη τον Τζίμερ Φριντέτ ο οποίος είχε επιλεγεί στο νούμερο «10» το 2011.