Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο για τον Τεόντοσιτς! (vid)

Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο για τον Τεόντοσιτς! (vid)

Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο για τον Τεόντοσιτς! (vid)
Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται στη Μπολόνια για λογαριασμό της Βίρτους και κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο επικράτησε πανικός!

Η Βίρτους Μπολόνια πυροδότησε τη «βόμβα» με την απόκτηση του διεθνή Σέρβου γκαρντ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Έτσι ο Τεόντοσιτς επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από δυο χρόνια στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κλίπερς για λογαριασμό της Βίρτους, η οποία κατέκτησε πέρσι το Basketball Champions League, μετρώντας επίσης δυο τίτλους EuroLeague, ένα Saporta κι ένα EuroChallenge, 15 πρωταθλήματα και οκτώ κύπελλα Ιταλίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ιταλική ομάδα τερμάτισε στην 11η θέση της Serie A με ρεκόρ 15-15, έχοντας στο ρόστερ της τον νυν ερυθρόλευκο Κέβιν Πάντερ, τον πρώην παίκτη του Πανιώνιου, Ντέγιαν Κράβιτς και τους Ιταλούς διεθνείς Πιέτρο Αραντόρι και Τζιαμπάολο Ρίτσι.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο EuroCup όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών στον Α' όμιλο.

Μάλιστα οι Ιταλοί του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Marconi.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.