«Προσευχόμαστε για τον Κούζμιτς και τον Μιχαΐλοβιτς»!

«Προσευχόμαστε για τον Κούζμιτς και τον Μιχαΐλοβιτς»!
Ο δημοσιογράφος του mozzartsport.com, Στράχινια Κλίσαριτς περιγράφει στο gazzetta.gr την κατάσταση που επικρατεί στην Σερβία έπειτα από το σοβαρό τροχαίο του Όγκνιεν Κούζμιτς ενώ μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Στην περίπτωση του Όγκνιεν Κούζμιτς και της περιπέτειας που βιώνει τις τελευταίες ώρες ο διεθνής Σέρβος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, η ζωή αφήνει να ξεχυθεί η τραγικότητα από μέσα της. Τον Οκτώβριο του 2017 ο Κούζμιτς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο ενώ ακόμη αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης κι έχασε όλη τη σεζόν. Πέρσι έμεινε εκτός rotation στη «Βασίλισσα» ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η μετακίνηση του στον Ερυθρό Αστέρα όπου επέστρεψε για να βρει ρόλο, να νιώσει ξανά σημαντικός, να σώσει την υστεροφημία του και να φωνάξει ξανά παρών. Παρ' όλα αυτά, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σοκάροντας την μπασκετική Ευρώπη που στάθηκε εξ αρχής στο πλευρό του.

Οι συμπατριώτες του προσεύχονται για τον Όγκνιεν Κούζμιτς και ο δημοσιογράφος του mozzartsport.com, Στράχινια Κλίσαριτς μιλάει για τις συνθήκες του τροχαίου και τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρβου ψηλού που ένωσε την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα. «Το τροχαίο συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην περιοχή ανάμεσα στο Πριέντορ και την Μπάνια Λούκα, στη βορειοδυτική Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Τα νέα έφτασαν έπειτα από λίγες ώρες στο Βελιγράδι και την υπόλοιπη Σερβία... Ο Όγκνιεν επέβαινε σε μια Porsche μαζί με έναν φίλο του κι επέστρεφαν από έναν γαμήλιο γλέντι όταν συνέβη το κακό. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το στέρνο, ότι έσπασε το σαγόνι του πάνω και κάτω.

Ο Ερυθρός Αστέρας έστειλε ελικόπτερο στην Μπάνια Λούκα για να τον μεταφέρει πίσω στο Βελιγράδι όπου οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα... Ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλους μας, ειδικά μετά από ό,τι συνέβη χθες με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς! Ένα δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες! Αμέσως όλοι στάθηκαν στο πλευρό του, ακόμα και η Παρτίζαν και ο πρόεδρός της έστειλαν τις ευχές τους... Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο να προσευχηθούμε.. Ο Όγκνιεν είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας υπέροχος άνθρωπος που θα δώσει την πιο μεγάλη μάχη του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.