Ολυμπιακός: Τα ειδικά προνόμια από τα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: Τα ειδικά προνόμια από τα εισιτήρια διαρκείας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τα ειδικά προνόμια από τα εισιτήρια διαρκείας
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ξεκινάει, αρχικά η ανανέωση και στη συνέχεια η διάθεση, των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα κρύβουν πολλά προνόμια και πολλές εκπλήξεις στους κατόχους τους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα λάβουν δύο μοναδικά δώρα από την bwin, τον Μεγάλο Χορηγό της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός!

Σε συγκεκριμένες κατηγορίες* εισιτηρίων διαρκείας η bwin προσφέρει το EuroLeague TV Pass (παραλαβή από τον Σεπτέμβριο) ενώ σε όλους τους κατόχους προσφέρει το «Bwin Card Wallet»

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το κόστος του EuroLeague TV Pass ανέρχεται στα 100 ευρώ, το κέρδος είναι πολύ μεγάλο για όλους όσους ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους ή προμηθευτούν για πρώτη φορά. Όπερ και σημαίνει ότι θα υπάρχει έκπτωση που θα κυμαίνεται από 15% έως και 40%!

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όλων των κατόχων για 20 επίσημες υπογεγραμμένες φανέλες της νέας περιόδου.

Για πρώτη φορά φέτος θεσπίζεται το Πρόγραμμα BONUS όπου οι κάτοχοι διαρκείας με την μεγαλύτερη συνέπεια παρουσίας στους αγώνες της ομάδας στην EuroLeague, θα μπορούν να κερδίσουν από το εισιτήριο διαρκείας της ερχόμενης χρονιάς δωρεάν ως έκπτωση 50% ή upgrade σε μεγαλύτερη κατηγορία!!

Επίσης η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στηρίζεται στην φετινή της καμπάνια «TOGETHER WE FIGHT» και με αυτόν τον τρόπο επιφυλάσσει πολλούς διαγωνισμούς από τους χορηγούς, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τις οικογένειες, με τον νέο κεντρικό πίνακα της οροφής αλά ΝΒΑ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Και γι' αυτόν τον λόγο στοχεύει σε... 17 sold out. Θέλει τα 4.500 διαρκείας την περσινή σεζόν να γίνουν 6.500.

*Εxecutive A & Β, Club 1/2/3/Central 1