Μιλουτίνοφ: Αρνήθηκε πρόταση 1.500.000 ευρώ ο Ολυμπιακός από ΤΣΣΚΑ

Μιλουτίνοφ: Αρνήθηκε πρόταση 1.500.000 ευρώ ο Ολυμπιακός από ΤΣΣΚΑ
Ο Ολυμπιακός απέρριψε νέα πρόταση της ΤΣΣΚΑ για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ η οποία έφτασε στο 1.5 εκατ. ευρώ. Περίπου εννιά εκατομμύρια για 3 χρόνια δίνουν οι Ρώσοι στον Σέρβο σέντερ!

Η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε με πρόταση στον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με τους Ρώσους να έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι θέλουν να τον κάνουν κάτοικο Μόσχας.

Η ρώσική ομάδα δίνει στον «Μίλου» περίπου 9 εκατομμύρια για 3 χρόνια και παράλληλα «άπλωσε» στο τραπέζι 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ στους «ερυθρόλευκους», μια πρόταση την οποία και απέρριψαν.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Μπλατ ποντάρουν πολλά πάνω στον παίκτη και δεν θέλουν να τον χάσουν, αλλά από την πλευρά της και η ΤΣΣΚΑ δείχνει πόσο πολύ τον θέλει. Ο Σέρβος σέντερ ξέρει ότι τόσα λεφτά αποτελούν ένα τεράστιο συμβόλαιο, ωστόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό και κατανοεί την ομάδα που δεν τον πουλάει με αυτά τα χρήματα.

Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται πως δεν είναι... ζεστή στο να επιστρέψει με νέα πρόταση, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο.