Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ (vids)

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ (vids)

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ (vids)
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός συζητά με τον Αμερικανό σέντερ που αγωνιζόταν στη Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ για να καλύψει μία θέση στη ρακέτα

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να επέλθει συμφωνία.

Ο 30άχρονος Αμερικανός θέλει πολύ να επιστρέψει στην Euroleague και του αρέσει αρκετά αυτό να συμβεί με τους «ερυθρόλευκους» αρκεί να ικανοποιηθεί πλήρως.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει τον τον Αμερικανό διότι διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά που του αρέσουν για τον ψηλό που θα μπαίνει στο παρκέ από τον πάγκο. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, αλλά κυρίως είναι «τεσσάρι». Στο «5» παίζει σε χαμηλά σχήματα κυρίως.

Ο Ρούμπιτ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εξαιρετική παρουσία που είχε με την Μπάμπεργκ τη σεζόν 2017-18. Εκείνη τη σεζόν στην Euroleague σε 21:40 συμμετοχής είχε 10.1 πόντους (54.4%δ., 79.4%β.), 4.7 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 0.7 κλεψίματα και 1.2 λάθη.

Πέρυσι η Μπάμπεργκ έφτασε μέχρι το Final 4 του BCL και ο Όγκουστον Ρούμπιτ πρωταγωνίστησε.

Ο Αμερικανός σε 26' συμμετοχής είχε 13.3 πόντους (63.6%δ., 80.6%β.), 6.3 ριμπάουντ, 1.1 κλέψιμο και 1.9 λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.