«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπράντον Ντέιβις η Ρεάλ»!

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπράντον Ντέιβις η Ρεάλ»!
Σύμφωνα με την ισπανική «AS», υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τη νέα σεζόν ο Μπράντον Ντέιβις να αγωνίζεται με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 27χρονος σέντερ έχει προκαλέσει αίσθηση τις δύο τελευταίες χρονιές που παίζει στην Ζαλγκίρις με τις εμφανίσεις του κι έχει δει τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να τον δούμε με φανέλα άλλης ομάδας, καθώς έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετές, με την Ρεάλ να θέτει ισχυρή... υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται κοντά στην «Βασίλισσα» η ισπανική «AS», ο Αμερικανός, που βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Μαδριλένους, μιας και το μέλλον του Γκουστάβο Αγιόν στην ομάδα θεωρείται αμφίβολο.

Η φιλοσοφία της Ρεάλ είναι να μείνει σταθερή και σε μεγάλο βαθμό να έχει το ίδιο ρόστερ, αλλά θα κάνει και... διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί.

Ο Ντέιβις, πάντως, είχε εντυπωσιάσει κόντρα στη Ρεάλ, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, και οδήγησε την Ζαλγκίρις στη νίκη (86-93).