Η πραγματική μαγεία του F4! (gTV)

Η πραγματική μαγεία του F4! (gTV)
Η κάμερα του gTV έδωσε το παρών στο πραγματικό event του F4 της EuroLeague: το Media Game, όπου διέπρεψε ο δικός μας, Αντώνης Καλκαβούρας!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το gazzetta έχει δύο συμμετοχές στο media game του F4 της EuroLeague. Φέτος, όμως, ο Βασίλης Παπανδρέου χρησιμοποίησε ένα φάσμα δικαιολογιών που ξεκίνησε από το «είχα σπάσει παλιά το δάχτυλό μου», πέρασε από το «θα δω το βράδυ τον Γιάννη, δεν ξυπνάω» και ολοκληρώθηκε με το «θα κάνω μια βόλτα στο Μπιλμπάο», με αποτέλεσμα ο Αντώνης Καλκαβούρας να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπός μας!

Μας έκανε, όμως, υπερήφανους! Η δροσιά του ήταν μεταδοτική σε όλους και η ομάδα του επικράτησε 49-41, με τον Αντώνη μας να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 3 πόντους, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο μπάλας κι 1 κλέψιμο… ματιού στον Κουτλουάι, 1 κόψιμο στον Κακιούζη και τρία φάουλ! Στην τελευταία κατηγορία, μάλιστα, ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού!

Στον πάγκο των νικητών ήταν ο εξαιρετικά ευδιάθετος Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος όταν είδε την -MVP της ομάδας της κατά τ’ άλλα- Δώρα Παντέλη της NOVA να αστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές, γύρισε στον πάγκο του και αναφώνησε: «κλασιική ομάδα μου, δεν βάζουμε βολές, όπως ο Παναθηναϊκός»!

Στον αντίπαλο πάγκο βρέθηκε ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος είχε περισσότερο τον νου στις διαμαρτυρίες στους διαιτητές, παρά στο να κοουτσάρει τους Μιχάλη Κακιούζη, Ιμπραΐμ Κουτλουάι και τους υπόλοιπους της μαύρης ομάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.