Πασκουάλ: «Περιμένω τη Δευτέρα να δω το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός»!

Πασκουάλ: «Περιμένω τη Δευτέρα να δω το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός»!
Ο Τσάβι Πασκουάλ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ κι εξήγησε πως περιμένει να δει κανονικά το ντέρμπι των «αιωνίων» τη Δευτέρα (20/5) στο ΟΑΚΑ.

ΒΙΤΟΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

O Καταλανός κόουτς βρίσκεται στη Βιτόρια για το Final 4 της EuroLeague και παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη διεξαγωγή του καμπ για προπονητές που θα διεξαχθεί το διάστημα 4-7 Ιουλίου στην Μπανταλόνα όπου θα είναι μεταξύ των ομιλητών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολο για μένα να πω το παραμικρό για αυτό… Είμαι εδώ κι εύχομαι τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά! Θυμάμαι τη στιγμή που ήλθα στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει δυο πρωταθλήματα και ήταν συναρπαστικό για μένα να μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να αλλάξω την κατάσταση, τη δυναστεία. Είναι απίθανο συναίσθημα να δουλεύεις για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να παλεύεις για έναν στόχο. Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία, τώρα λυπάμαι για ό,τι γίνεται. Παρακολουθώ τις εξελίξεις εξ αποστάσεως, δεν ξέρω ακριβώς την κατάσταση… Το μόνο που θέλω αυτή τη Δευτέρα είναι να βάλω την τηλεόραση και να δω το Παναθηναϊκός Ολυμπιακός! Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ! Οι φίλοι μου με ρωτούν για ό,τι γίνεται… Μιλάμε για ό,τι γίνεται».

Ο Καταλανός κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες φιλοφρονήσεις του Ρικ Πιτίνο για τον ίδιο: «Εκτιμώ ό,τι είπε γιατί το είπε και δημόσια. Τού εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια για ό,τι έκανε. Αλλά δεν νιώθω έτσι. Νιώθω πως είχα τις ευθύνες μου. Δεν είμαι αυτός που θα παραπονεθώ για έναν παίκτη ή έναν διαιτητή. Δεν είναι η νοοτροπία μου αυτή. Θέλω να πηγαίνω κάθε φορά ένα βήμα παραπέρα και να είμαι καλύτερος. Δεν θέλω να σκέφτομαι δικαιολογίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.