Σλούκας: «Νιώθω καλύτερα από πέρυσι, υπάρχει πίεση για τον Τελικό»

Σλούκας: «Νιώθω καλύτερα από πέρυσι, υπάρχει πίεση για τον Τελικό»
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την σεζόν που κάνει φέτος με την Φενέρ, τον «εμφύλιο» με την Εφές, αλλά και την σημασία της παρουσίας του Γιαν Βέσελι.

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρ είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη ρουτίνα του: «Οι διαδικασίες γίνονται από την αρχή της χρονιάς όπως πρέπει. Μυστικά δεν υπάρχουν, απλά είχαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Θέλω να κάνω τη ρουτίνα μου, να έχω καθαρό μυαλό και να παίξουμε καλά για 40 λεπτά».

Για την σεζόν που κάνει: «Για μένα το στοίχημα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος κάθε χρόνο. Νιώθω καλύτερα από πέρυσι. Είμαι υγιής, δεν είχα τραυματισμούς. Νιώθω καλά που με εμπιστεύεται ο προπονητής και η ομάδα».

Για τον Γιαν Βέσελι, την ενδεχόμενη απουσία του και τη συνεργασία μαζί του: «Εγώ την... πετάω κι αυτός την καρφώνει! (γέλια) Η Φενέρ είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και καλύπτουμε τις απουσίες. Ο Γιαν είναι πολύ σημαντικός, έχει απίστευτη θέληση για να παίξει. Μόνο που υπάρχει στο γήπεδο είναι για όλους σημαντικό».

Για την Εφές: «Μιλάμε για τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί είναι απρόβλεπτη. Είναι χωρίς άγχος, γιατί έφτασε σε αυτή τη φάση μετά από πολλά χρόνια, πέτυχε αυτό που ήθελε. Για εμάς υπήρχε πίεση να πάμε στο Final 4 και τώρα υπάρχει πίεση για τον τελικό. Με 40 λεπτά συγκέντρωσης, θα πάμε στον Τελικό».