Άλι Κοτς: «Ο Ομπράντοβιτς βγάζει... λαγούς από καπέλο»!

Άλι Κοτς: «Ο Ομπράντοβιτς βγάζει... λαγούς από καπέλο»!

Gazzetta team
Άλι Κοτς: «Ο Ομπράντοβιτς βγάζει... λαγούς από καπέλο»!
Ο πρόεδρος της Φενέρ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την μπασκετική ομάδα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Άλι Κοτς ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στο Final 4: «Η Φενέρ, ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους. Για ακόμα μια φορά είμαστε στο Final 4. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Euroleague που κάνει 15 νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της. Κάναμε 25 νίκες κι είχαμε τις περισσότερες, για να πάμε στο Final 4.

Προκριθήκαμε από μια πολύ δύσκολη σειρά με την Ζαλγκίρις. Υπήρχε πίεση, αλλά είχαμε και σοβαρούς τραυματισμούς. Κόντρα σε όλα, ο Ομπράντοβιτς συνέχιζε να βγάζει... λαγούς από το καπέλο. Ελπίζω πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο στην Ισπανία.

Θέλω να ευχηθώ και στην Εφές την ίδια επιτυχία. Μακάρι να είναι δύο τούρκικες ομάδες στο Final 4, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Έχουμε 72 νίκες εντός έδρας.

Για ακόμα μια φορά συγχαίρω τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Οι παίκτες κάνουν μεγάλες θυσίες. Η διοίκηση πρέπει να προσφέρει ισορροπία, παρά τις οικονομικές συνθήκες. Καμία διοίκηση δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει πίσω, μετά από τέτοια κατορθώματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.