Ιτούδης σε δημοσιογράφους: «Είπα κάτι που σας έκανε να γελάσετε»; (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης σε δημοσιογράφους: «Είπα κάτι που σας έκανε να γελάσετε»; (vid)
Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε μέσα στην Ισπανία της Μπασκόνια και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να την... λέει σε δημοσιογράφους που γελούσαν στην συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής της ρωσικής ομάδας ανέφερε: «Όπως είδατε, είχαμε τον ίδιο αριθμό στα δίποντα, τον ίδιο αριθμό στα τρίποντα και υπήρχε μία μικρή διαφορά στις βολές, αλλά συμβαίνει αυτό. Είχαμε τα ίδια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά τα λάθη».

Σε εκείνο το σημείο ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους που γελούσαν στην αίθουσα λέγοντάς τους: «Είπα κάτι το οποίο σας έκανε να γελάσατε; Είστε σίγουροι; Δεν λέτε ψέματα; Οκ γιατί αν λέτε ψέματα, τα λέτε στον εαυτό σας. Αυτό για να ξέρετε, είμαι πολύ σοβαρός. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί γελάτε»;

Μετά τον σχολιασμό του αγώνα και το που κρίθηκε, ο Ιτούδης έκλεισε λέγοντας: «Τα λάθη είναι κάτι που δεν μου αρέσει σίγουρα. Θα τα αναλύσουμε και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο game 4. Θα πρέπει να αναλύσουμε, για το εάν τα λάθη μας προέρχονται από την στατικότητα μας στην επίθεση ή για το εάν η Μπασκόνια έπαιξε καλή άμυνα και μας οδήγησε σε λάθη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.