Βουγιούκας: «Θα σκεφτόμαστε για πολύ καιρό το πρώτο παιχνίδι»

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Game 1 της σειράς με τη Ρεάλ και σχολίασε τη μεγάλη προσπάθεια των «πράσινων» κόντρα στους Μαδριλένους..  

Βουγιούκας: «Θα σκεφτόμαστε για πολύ καιρό το πρώτο παιχνίδι»

Ο σέντερ των «πράσινων» δήλωσε στην αρχική τοποθέτησή του στην κάμερα της NOVA: «Κακά τα ψέμματα, ξέραμε ότι ήταν καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από τα playoffs πιστέψαμε ότι μπορούμε αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ομάδα που έχει κρατήσει το ρόστερ της και έδειξε πόσο σημαντικό είναι να κρατάς έναν κορμό».

Ο Βουγιούκας ρωτήθηκε αν οι «πράσινοι» σκέφτονται την κατάληξη του πρώτου παιχνιδιού όπου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά στο μπρέικ: «Σίγουρα, αυτό θα το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό. Κάναμε κακή διαχείριση στο πρώτο παιχνίδι».

Όσον αφορά την απουσία του Γιουλ, είπε: «Όταν ένας τέτοιος παίκτης βγαίνει εκτός, είναι πρόβλημα για μία ομάδα. Αλλά, βρήκαν ρόλο κάποιοι άλλοι, όπως ο Κάρολ, ο οποίος δεν έπαιζε όλη την χρονιά».

Κλείνοντας σχολίασε το τι κρατάνε οι «πράσινοι» από την εφετινή χρονιά: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στα playoffs, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στη Ρεάλ».