Λοτζέσκι: «Να στείλουμε την σειρά στην Μαδρίτη»

Κάτια Πετροπούλου
Λοτζέσκι: «Να στείλουμε την σειρά στην Μαδρίτη»
Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για το Game 3 με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και την πιθανότητα να πάει η σειρά σε πέντε μας.

Ο Βέλγος είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για το γεγονός πως καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 0-2: «Νιώθουμε πως είναι πιθανό. Πρέπει να βλέπουμε ένα ματς τη φορά. Αύριο θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Παλέψαμε στο Game 1, στο Game 2 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε μια νίκη κ ελπίζουμε να στείλουμε ξανά τη σειρά στην Μαδρίτη».

Για το αν αλλάζουν ακόμα πράγματα στην ομάδα, στην τελική ευθεία της σεζόν, ανέφερε: «Θα τα κάνουμε και τα δύο. Βάζουμε κάποια νέα plays, ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές στο ροτέισον. Αλλά, σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει μια ομάδα εδώ. Θέλουμε να κάνουμε δυο νίκες και να τους βάλουμε πίεση για το Game 5».

Για τα στατιστικά στα τρίποντα σχολίασε: «Χάσαμε κυρίως λόγω της επίθεσής μας. Κρατήσαμε τη Ρεάλ στους 75 πόντους, κάτω από τους μέσους όρους. Έπαιξαν καλή άμυνα με τον Ταβάρες. Είναι σημαντικό να βάλουμε τα σουτ. Πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.