Παναθηναϊκός: Τιμάει τον Νίκο Χατζηβρέττα!

Παναθηναϊκός: Τιμάει τον Νίκο Χατζηβρέττα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τιμάει τον Νίκο Χατζηβρέττα!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα τιμήσει στο περιθώριο του Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 21:00) τον Νίκο Χατζηβρέττα ο οποίος κατέκτησε δύο τρόπαια EuroLeague με τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στο Game 3 των Playoffs της Euroleague με αντίπαλο την Real Madrid (23/4, 21.00) θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, τον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Γιώργο Καλαϊτζή θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας γεννήθηκε στις 26/5/1977 και παρέμεινε στο «τριφύλλι» από το 2002 έως το 2009. Ήταν ο πρώτος Έλληνας παίκτης μετά τον Νίκο Γκάλη που αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Ήρθε στον Παναθηναϊκό από την CSKA Moscow με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ρωσίας και συμμετείχε στο Final 4 του 2003. Με την πράσινη φανέλα κατέκτησε δεκατρείς τίτλους! Συγκεκριμένα βρέθηκε δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης, κέρδισε έξι Πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ στέφθηκε και πέντε φορές Κυπελλούχος Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Real Madrid έχουν εξαντληθεί. Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:

· Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

· Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).

· Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (18:30). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.

· Καθίστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας!

· Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.