Ο Κορνίλιους Τόμπσον έρχεται στο Gazzetta! (gTV)

Ο Κορνίλιους Τόμπσον έρχεται στο Gazzetta! (gTV)

Ο Κορνίλιους Τόμπσον έρχεται στο Gazzetta! (gTV)
Ο Κορνίλιους Τόμπσον μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το τρίποντο της ζωής του και τις... βολές του Ζάρκο Πάσπαλι που γκρέμισαν τα όνειρα του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ, σαν σήμερα (21/4) πριν από 25 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών έπειτα από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Τελ Αβίβ, αποτελώντας το φαβορί κόντρα στην Μπανταλόνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι Καταλανοί έκαναν την αντεπίθεση τους, ο Ολυμπιακός έμεινε 7 λεπτά χωρίς καλάθι και ο Ζάρκο Πάσπαλι έχανε… μαζεμένες όλες τις βολές! Για την ακρίβεια, τελείωσε το ματς με 3/10 ενώ το τρίποντο του Κορνίλιους Τόμπσον ήλθε σαν μαχαιριά στα 20" για το φινάλε.

Στη συνέχεια ο Σμιθ έκανε φάουλ στον Ζάρκο στα 4.8", εκείνος αστόχησε στη βολή αλλά και στο τελευταίο σουτ από την... καθυστέρηση του χρονομέτρου με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάσει μια τεράστια ευκαιρία.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς μίλησε για τον συγκλονιστικό τελικό της Μπανταλόνα με τον Ολυμπιακό σαν σήμερα (21/4) πριν από 25 χρόνια, το τρίποντο που... γκρέμισε τα όνειρα των «ερυθρόλευκων» στο Τελ Αβίβ, τις βολές του Ζάρκο Πάσπαλι και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε το teaser της συνέντευξης που... έρχεται στο Gazzetta.gr:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.